×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/KaffeeSocial

Category icon KaffeeSocial

Zin in een lekker broodje, een heerlijke soep, een perfecte cappuccino of een frisse salade?

Kom dan langs in onze koffie- en broodjesbar KaffeeSocial. Het uitgebreide assortiment doet je vast en zeker watertanden.

KaffeeSocial bevindt zich in onze nieuwbouw op het Zwaarveld te Hamme. Op dezelfde locatie vind je ook onze Kringwinkel en KiloSjop. Lekker eten en shoppen kan je namelijk prima combineren.

Kom heerlijk ontspannen in KaffeeSocial of bestel een broodje of salade per mail. Dan leveren wij dat aan de deur, of je nu bestelt voor een bedrijf of voor bij je thuis.  
Leveringen vinden enkel plaats op het grondgebied Hamme en voor een bestelling vanaf € 10. Natuurlijk kan je ook ter plaatse bestellen en meenemen.

Hieronder vind je ons assortiment voor leveringen:

 Menu afhaal en levering

Bestellen kan via mail naar broodjes@spoor2.be. Voor 10u besteld? Dat is vandaag nog geleverd!

Neem vooral ook al eens een kijkje op onze website www.broodjeshamme.be want heel binnenkort zullen alle bestellingen en online betalingen via die website gebeuren.

{gallery}KaffeeSocial{/gallery}

nief image

NiefGerief is een productlijn waarbij gerecycleerde materialen nieuw leven wordt ingeblazen. Van een oude jeans maken wij een leuke handtas, een koffer wordt een hondenmand en een theepot toveren we om tot een vogelhuisje...

Wil je graag origineel uit de hoek komen en is 'doorsnee' niet aan jou besteed? Dan is NiefGerief vast en zeker jouw ding. Check onze unieke hebbedingetjes, meubels, juwelen en huisraad. Want cool design hoeft echt niet duur te zijn! Te koop in elke Kringwinkel van Spoor2!

nief image

KaffeeSocial Hamme

 

Zwaarveld 57  9220 Hamme

Tel. 052 48 00 60

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 9.30u tot 17.00u